White Screen while System Check when trying to upgrade

Hi,
When hitting next in Upgrade Wizard to do the system Check I get an white screen after about 2:30min with header still showing.
Just before I upgraded from 7.6.6 zo 7.8.3 which worked perfectly.

What I tried so far from what I read in other threads:

  • deleting upload/upgraded
  • changing language
  • changing php version

SuiteCRM Version: 7.8.30
Language: Tested with English and German

PHP:
version: tested with 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3
upload_max_filesize: 512M
post_max_size: 512M
memory_limit: 512M
max_execution_time: 1500

Logs:
UpgradeWizard.log

Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Starting database permissions check...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking CREATE TABLE permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking INSERT INTO permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking UPDATE TABLE permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking SELECT permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking DELETE FROM permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking ALTER TABLE ADD COLUMN permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking ALTER TABLE CHANGE COLUMN permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking ALTER TABLE DROP COLUMN permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Checking DROP TABLE permissions...
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - No permissions errors found!
Fri, 14 Jun 2019 18:30:19 +0200 [UpgradeWizard] - Finished database permissions check.

SugarCRM.log:

14/06/2019 18:23:43 - Error
HTTP Error: Unsupported HTTP response status 403 Forbidden (soapclient->response has contents of the response)

I cannot see PHP.log, because I have no sudo/root rights on the server. I could request them from my provider, if needed.

Lef me know, if you need any more data.

Thanks
luggie

These php.ini values that you set, do appear to be effective, as seen from Admin / Diagnostics / phpinfo?

yep they do. I set them from a web interface of the server. I double checked it with phpinfo()

If you enable error reporting, do you see any error on the white screen? i think error_log on server will have the exact error why the screen goes blank.

Just for info the compatibility Page is shared.
https://docs.suitecrm.com/admin/compatibility-matrix/

Unfortunatly there are no Error messages there.

Are you unable to use CRM? didn’t you have backed up before upgrade?

Sorry for the nit-picking, but did you check with Admin / Diagnostics / phpinfo like I asked, or did you run phpinfo from a command-line? I ask because the settings can be different from web server vs CLI.

Other than that: if you go in the “About” screen (from top-right menu in SuiteCRM) do you see the new version or the old?

yes sure, I backed up everything before

I’m not quite sure what you mean.
Here’s what I did:
I created a file with:
<?php
phpinfo();
?>
uploaded it and opened it. The settings were like I posted.

The about screen shows the old version. Like I said, the process stops already at the first bullet point in upgrade wizard (system check).

Try deleting cache/upgrades/temp directory and restarting the upgrade.